Laget: Eskil - Jonas Ö, Johan J, Jocke Ek, Nicki - Ole, Petter, Andreas - Jompa, Ferna, Jesper S
Mål: 6-1 Jompa ass Petter
Gula: Jocke Ek, Andreas, C-M, Johannes, Ole
Rött: Jompa
Vi hade fått tag i Eskil som gjorde säsongsdebut nu när Hampus var skadad.
Vi började bra och hade ett par nästanlägen innan Jompa kom fri efter 5 minuter från sin vänsterposition och försökte placera bollen med höger utsida men bollen gick ett par decimeter utanför. Efter 10 minuter fick Fiskebäck en straff, svårt att se från bänken men det såg ut som den var korrekt. Straffen sattes säkert bakom Eskil. Strax efter skadar sig Nikki och Johannes går in på vänsterbacken.
Efter hand tar Fiskebäck över mer och mer. Vi får svårt att komma upp i plan och skapa något vettigt anfallsspel. De kommer runt på deras högerkant och slår ett inlägg som deras center är först på och nickar in 2-0. Fiskebäck dominerar kratigt, vi har svårt att komma åt deras mittfält som rör sig bra. 3-0 till Fiskebäck kommer från en hörna som vi nickar bort men deras spelare skjuter via Ole in bakom en chanslös Eskil. Vi börjar komma åt deras mittfält lite bättre och får till några fina anfall utan att få till den sista passningen. På övertid kommer 4-0 efter ett inspel från deras högerkant som Eskil slänger sig med benen före och träffar bollen men inte bättre än att den går på en Fiskebäcksspelare och in.
Andra halvlek domineras av Fiskebäck men vi spelar lite bättre och håller uppe spelet bra i vissa stunder samtidigt som vi inte släpper till så mycket bakåt. Vi håller tätt i 25 minuter innan får de en hörna som nickas bort men returen skjuts in i mål. När det är 10 minuter kvar Fiskebäck kommer igenom på deras vänsterkant och slår in 6-0. Vi har ett par lägen som främst Jompa och Johan skapar och till slut kommer vårt mål efter en fin passning från Petter till Jompa som kommer fri och gör mål. I sista minuten får Jompa bollen och vänder bort sin back och helt ren med målvakten skjuter han över. I frustation över detta och matchen i sin helhet skriker han ett kvinnligt könsord över hela Påvelund och får följdaktigen ett rött kort.
Vi har perioder där vi fokuserar på fel saker så som domaren, motståndare ect istället för det vi kan påverka dvs vårt egna spel. Vi fick flera varningar pga detta, enda varningen som var ok är Jockes som går in i en duell och är först på bollen men satsar för hårt enligt domaren.
Vi gratulerar Fiskebäck till en värdig serieseger och lycka till i 5:an.
Vi gör en bättre match än mot Masthugget men har lite för djupa dalar och släpper till för mycket chanser.
Orsaken är delvis att vi tvingas byta backlinje varje match och träningsnärvaron inte är vad den var i våras.
Nya tag nästa vecka mot Styrsö. Då jävlar !!!!